PARTTIME ASSISTENT STUDIO COORDINATOR.

**Liefst ook met ervaring in beeldbewerking**

– We zijn op zoek naar iemand met ervaring op gebied van studio coördinatie, organisatorisch sterk is, stressbestendig, ervaring in werken op diverse projecten tegelijkertijd.

– Ervaring / affiniteit in boeken en plannen van shoots, modellen, fotografie, video

– Liefst iemand met ervaring in Beeldbewerking.

– Nederlandstalig

Je resulteert onder een Senior Studio Coordinator.

#studiocoordinator #fotoshooting #fotoshoot #ecommerce #editorialphotography #projectmanagement #personalassistant

For a fast-growing company we are looking for a Buyer, who will be responsible for the buying activities of fabric and styles of the brand. You will work in a small design and development team in close cooperation with the sales department. You will be based in Amsterdam.

Some of the main responsibilities

·    In charge of fabric sourcing. Selecting fabrics at our agents or on the fabric fairs with or without the design team.

·    Responsible for price negotiations with fabric suppliers and manufacturers. Negotiate the best possible terms.

·    Finding solutions for leftover fabrics, to re-use them in a sustainable way. Manage all liability fabrics by setting up a fabric library, ensuring the physical & digital fabric library is always up to date.

 

  Voor een gerenommeerd Nederlands bedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren Interior / product designer. Je bent verantwoordelijk voor exclusieve en eigentijdse ontwerpen voor interieur en home-accessoires. Out of the box, allround en exclusief. Je hebt ervaring met het maken van heldere schetsen en goede kennis van materialen en toepassingen. Daarnaast heb je ook ervaring met het 1 op 1 werken met leveranciers en heb je al verschillende productie reizen gedaan. Locatie is Amsterdam.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een senior buyer met ondernemende en analytische kwaliteiten. Je werkt nauw samen met Product Development en Design, vanuit de waarden en creatieve missie van het merk, maar ook vanuit commercieel en strategisch oogpunt.

Je bent de sparringpartner voor de CEO en Creative Director en je bewaakt de commerciële kant. In deze functie zijn we op zoek naar een sterke ondernemer/ buyer met goede analytische en onderhandelingsskills. Je hebt een stevig netwerk met leveranciers en bouwt aan goede relaties en draagt zorg voor meer efficiëntie aan de procesmatige kant.

Je hebt ervaring in homewear, interieur en lifestyle en absoluut affiniteit met het product.

 

 

Studiovegter is op zoek naar een allround Fashion Designer Womenswear. Heel erg leuk jong sprankelend en hard groeiend bedrijf. Ze zijn erg succesvol en zitten in het Young-Streetwear segment.
Als Fashion Designer Women ben je onderdeel van een klein en hecht designteam en rapporteer je aan de Designmanager.

Nederlands sprekend.