Voor een zeer succesvol bedrijf zijn wij op zoek naar een Fashion en Product Fotograaf, die naast product/ fashion collecties ook modellen en campagnes kan fotograferen.

Het bedrijf verzorgt de campagnes, video’s, shoots, fotografie, folders en visuele communicatie voor een groot aantal klanten/ retailers binnen Nederland. We zijn op zoek naar een fotograaf met fashion affiniteit en ervaring, iemand die ook snel beeld kan verwerken op de computer. We zijn op zoek (liefst) naar iemand rondom Utrecht, je bent in bezit van een rijbewijs en bent Nederlandstalig.

Het betreft een vaste baan, pre is 5 dagen maar 4 dagen bespreekbaar.

 

We zijn met spoed op zoek naar een Project Manager voor een creatieve retail agency.
Ze verzorgen alle on- en off-line visuele beelden, styling, campagnes, beeldmaterialen, folders etc. voor diverse opdrachtgevers op het gebied van fashion, design, food en lifestyle.

Je bent als accountmanager verantwoordelijk voor diverse gerenommeerde klanten en begeleid de visuele campagnes & photoshoots.
Je coördineert de projecten waarbij je zorgdraagt voor briefings, planning, budgetten, bewaakt de agenda voor alle visuele campagnes en photoshoots.
– Op locatie, regio Amersfoort
– Nederlands sprekend!